Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Znamenia zverokruhu, ktoré majú najkrajšie vzťahy

reklama:
Znamenia zverokruhu, ktoré majú najkrajšie vzťahy

Znamenie zverokruhu, v ktorom sme sa narodili, ovplyvňuje náš charakter, postoj k okolitému svetu a v neposlednom rade aj to, ako si s určitými ľuďmi rozumieme. Práve z tohto dôvodu sa niektoré znamenia k sebe hodia viac a niektoré naopak menej. Niekedy spojenie dvoch znamení môže pripomínať taliansku domácnosť a v opačnom prípade nájde človek svoju spriaznenú dušu. Ktoré dve znamenia sa teda k sebe hodia najviac?

Blíženci a Vodnár

Vzťah tohto páru je vášnivý a plný dobrodružstva. Žijú naplno a prítomnosť jeden druhého si užívajú plnými dúškami. Objavujú neustále niečo nové a nepoznané, a hoci sú v niektorých veciach odlišní, skvele sa dopĺňajú.

Váhy a Rak

Ako je o Rakoch známe, sú to veľmi citlivé znamenia, čo dokonale sedí k emocionálnej povahe Váh. Vzťah medzi týmito znameniami je veľmi hlboký a vyžaruje vnútornou harmóniou. Sú na rovnakej vlne, preto len zriedkakedy sa u nich objavujú nejaké nezhody.

Váhy a Škorpión

Sú to nielen vášniví milenci, ale zároveň aj najlepší kamaráti. Sú si navzájom oddaní a nedokážu si život bez seba ani na minútu predstaviť. To ich robí veľmi stabilnými ľuďmi, ktorí sa vrúcne milujú.

Panna a Býk

Ich pohľady na život sa zhodujú a to je jedna z najväčších výhier v ich vzťahu. Býk je veľmi ambiciózne znamenie a Panna ho v tomto konaní len podporuje a je mu oporou za každej situácie.

Strelec a Baran

Obaja milujú cestovanie a dobrodružstvo, čo je náplňou ich vzťahu. Neznáša nudu, preto sa snaží poznávať stále niečo nové. Hoci vo svojom domove trávia minimum času, sú neustále spolu a spoznávajú svet.

Rak a Ryby

Tieto dve vodné znamenia si rozumejú predovšetkým po emocionálnej stránke. Obaja sú veľmi citlivé osoby, ktoré však medzi sebou dokážu o svojich pocitoch otvorene hovoriť. Správajú sa k sebe s úctou, pokorou a láskou za každej situácie.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 5. januára 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.