Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Žena išla s dieťaťom do detského kútika. Namiesto zábavy bojovali o život

reklama:
Žena išla s dieťaťom do detského kútika. Namiesto zábavy bojovali o život

Mladá mamička vzala synčeka do detského kútika. Společne sa hrali v bazéne plnom modrých guličiek. Zábava sa ale premenila na boj o život.

Mladá mamička Vivien, sa hrala so svojim synčekom v bazéne plnom guličiek. Chcela mu tak spestriť víkendový program. Netušila, že namiesto dňa plného zábavy, zažije poriadny strach.

Bazén s takmer 40 tisíckami plastovými guličkami je lákadlom vo veľkom novootvorenom detskom kútiku miestneho nákupného centra. Vivien sa v ňom hrala so svojím synčekom, keď v tom stratila rovnováhu a medzi guľôčkami doslova zapadla. Začala panikáriť.

Povedala, že pod sebou v tej chvíli nemohla nájsť žiadne dno a nedokázala sa postaviť na nohy. "Snažila som sa nájsť nejakú sieť, ktorej by som sa mohla chytiť, ale žiadna tam nebola," napísala. V panike medzi guličkami začala hľadať svoje dieťa. "Môj syn tam tiež uviazol," povedala.

Medzitým si všimla aj ďalšie dve deti, ktoré sa snažili bezmocne dostať z bazéna von. Začala mávať a volať o pomoc. Najskôr si ju nikto nevšimol, ale neskôr ich zaregistroval personál aj jej manžel. Personál jej potom pomohl vytiahnuť von jej syna aj ďalšie dve deti, ktoré mali z celého zážitku, podľa jej slov, celkom traumu.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 7. júna 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.