Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

záhadné prípady, keď si deti pamätali svoje „ja“ z minulých životov

reklama:
Záhadné prípady, keď si deti pamätali svoje "ja" z minulých životov

Veríte na posmrtný život? Veľa ľudí verí tomu, že po smrti prídeme síce o svoje telo, ale duša nám zostáva. Tá sa následne premiestni do nového tela, do nového človeka. Budeme niekto iný, v inom tele, s iným mozgom, s inou osobnosťou či charakterom, avšak bude sa stále jednať o našu dušu. Veríte na túto možnosť? Ak nie, možno by ste mali. Existuje totiž niekoľko detí, ktoré si pamätajú do detailu to, aký bol ich minulý život. Poznali mená svojho minulého "ja", poznali svoje životné príbehy a tiež mnoho faktov o sebe. Dnes sa spoločne na tri takéto deti pozrieme.

Sam Taylor

Tento chlapec sa narodil presne 18 mesiacov po tom, čo zomrel jeho starý otec z otcovej strany. Prvé spomienky na jeho minulý život, teda na život jeho starého otca, sa mu začali vybavovať už v čase, keď mal iba jeden rok. Keď mal 1,5 roka, otec ho prebaľoval. Sam sa pozrel na svojho otca a povedal mu "Keď som bol v tvojom veku, menil som plienky ja tebe". Neskôr akonáhle rástol, hovoril o živote svojho starého otca, teda o svojom minulom živote, čím ďalej tým viac. Dokonca ale povedal mnoho detailov z dedkovho života, o ktorých jeho rodičia nikdy nehovorili. Dokonca aj vedel, že deduškova sestra bola zavraždená.

Ryan

Príbeh tohto chlapca je jeden z najznámejších. Keď Ryanovi boli 4 roky, začali sa mu zdať naozaj zvláštne sny a nočné mory. Keď mal 5 rokov, povedal svojej matke, že v minulom živote bol niekto iný. Hovoril o tom, ako chce domov do Hollywoodu. O tom, ako v Hollywoode pracoval s najrôznejšími hereckými hviezdami, tancoval na Brodwayi a pracoval v agentúre, v ktorej slávnym ľuďom menil mená. Jeho príbehy boli také dlhé a podrobné, že nebolo jednoducho možné, aby si ich vymyslel. Následne sa jeho matka teda pozrela do starých kníh o Hollywoode a konečne sa pošťastilo. Na jednej fotografii si Ryan vybavoval sám seba. Ukázal na muža, ktorý sa volal Marty Martyn. Fotografia pochádzala z roku 1964. Martyn naozaj tancoval na Brodwayi a menil ľuďom mená. Tieto informácie predsa ale Ryan povedal matke ešte skôr, ako poznal mužovu totožnosť. Zo svojho života ako Marty Martyn si pamätá neuveriteľných 55 faktov!

Chanai Choomalaiwong

Tento chlapec vo svojich troch rokoch začal tvrdiť, že v minulom živote bol učiteľ, ktorý sa volal Bua Kai. Údajne ho postrelili, keď išiel do školy a na následky zranení bohužiaľ zomrel. O svojom minulom živote ani sekundu nepochyboval a svojej matke neustále tvrdil, že hovorí pravdu. Vedel dokonca, kde žijú učiteľovi rodičia, ktorých samozrejme považoval za tie svojich. Matku prosil, aby ho k nim vzala. Nakoniec ho k nim vzala babička. Chanai naozaj spoznal dom, v ktorom rodičia učiteľa bývali. Následne im prerozprával celý svoj príbeh a niekoľko faktov o učiteľovi, ktoré okrem jeho rodičov nemohol nikto vedieť.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 19. novembra 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.