Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Z týchto záberov pôjdete do kolien: Moletka prefotila nóbl snímky, aby ukázala, že realita je často úplne inde

reklama:
Z týchto záberov pôjdete do kolien: Moletka prefotila nóbl snímky, aby ukázala, že realita je často úplne inde

Nedokonalosti vlastného tela dokázala využiť vo svoj prospech. Renata Neia z Brazílie je niekoľkonásobnou mamičkou, ktorej po druhom tehotenstve ostalo o čosi viac kilečiek navyše. Svoje nové ja prijala aj vďaka zábavnému fotoprojektu, ktorý milujú ľudia po celom svete.

Renate istý čas trvalo, kým sa zmierila so svojimi popôrodnými krivkami. Aby sa popri chudnutí trošku zabavila, začala parodovať celebrity a modelky, ktoré sa na nás usmievajú z tituliek lifestylových magazínov. Po tom, ako pridala niekoľko svojich vtipných záberov na sociálne siete, dostavili sa reakcie, o akých ani nesnívala.

Internet Renatine fotografie miluje, ľudia ocenili najmä úprimnosť, s akou sú vytvorené. A čo je najlepšie, mamičke z Brazílie pomohli, aby konečne prijala svoje telo a začala sa cítiť krásnou vo vlastnej koži.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 19. júna 2023Zdroj www.boredpanda.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.