Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Vyskúšate bilinguálnu výchovu?

reklama:
Vyskúšate bilinguálnu výchovu?

Premýšľate o tom, ako pomôcť deťom, aby si kvalitnejšie a rýchlejšie osvojili cudzí jazyk? Chcete ich pripraviť na život v rýchlejšom a globálnejšom svete? Túžite s nimi cestovať a spoznávať cudzie krajiny? Možno práve vás oslovila bilingválna výchova.

Aké je rásť v cudzom jazyku spolu s deťmi nám prezradila mamička Emília, ktorá vyštudovala anglický jazyk a bilingválnu domácnosť so štyrmi deťmi vedie už šiesty rok.

Učia sa deti aj dospelí

"Ako Slovenka som sa pre bilingválnu výchovu rozhodla, keď mal náš najstarší syn dva mesiace," hovorí Emília, "vedela som, že ma čaká čas plný nových vecí, slov a situácií. Vedela som tiež, že sa s deťmi chcem rozprávať len po anglicky," Hovorí sa, že najdôležitejšie je prekonať prvotný ostych a začať hovoriť.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 14. mája 2018Zdroj pinterest

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.