Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Všimla si osobitnú škvrnu na nechtoch svojej zákazníčky. Vďaka tomu jej zachránila život

reklama:
Všimla si osobitnú škvrnu na nechtoch svojej zákazníčky. Vďaka tomu jej zachránila život

Verte alebo nie, naše telo s nami neustále komunikuje a snaží sa nás upozorniť na najrôznejšie zdravotné problémy a neduhy. Preto je potrebné každému malému detailu venovať veľkú pozornosť, pretože aj najmenší detail môže prezradiť to, že sme vážne chorí alebo v ohrození života. Pozorne si všímajte svoje nechty a nič nepodceňujte. Istá manikérka z USA menom Jean Skinnerova si na svojej klientke pri bežnej úprave nechtov všimla niečo, čo jej okamžite indikovalo možný zdravotný problém.

Hoci by si väčšina ľudí nevšímala detailov na svojich zákazníkoch a už vôbec by na ne neupozorňovala, táto manikérka tak urobila a urobila veľmi dobre! Manikérka si všimla zvláštnu škvrnu na nechtoch klientky. Vďaka tomu jej zachránila život. Jean Skinner v rozhovore pre News.com rozprávala príbeh zákazníčky, u ktorej si počas manikúry všimla na jednom z jej nechtov podivný prúžok.

Neznámy prúžok sa manikérke vôbec nepáčil a tak sa rozhodla na neho zákazníčku upozorniť a poradila jej, aby zašla za odborníkom. Myslela si totiž, že by mohlo ísť o niečo veľmi nebezpečného. Mala pravdu. Ukázalo sa, že ide o melanóm. Jean si uvedomila, že by fotografiu nechtu mala zdieľať na svojom Facebooku, aby si ostatní uvedomili, že podobné príznaky by sa nemali ignorovať. "Každá malá zmena by sa nemala brať na ľahkú váhu. Nezabudnite sledovať aj nechty starších ľudí. Vzhľadom na svoj vek si nemusia takéto zmeny všimnúť. Včasná diagnostika môže niekomu zachrániť život, "vysvetľuje Jean Skinner.

Manikérka tak zachránila svojej zákazníčke život. Ak si všimnete divného detailu na niekom zo svojich priateľov, niekoho z rodiny, alebo pokojne aj cudzieho človeka, nebojte sa na to upozorniť. Môže mu to zachrániť život.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 20. júla 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.