Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Súrodenci podľa horoskopu. Tieto znamenia zverokruhu si nebudú nikdy blízke

reklama:
Súrodenci podľa horoskopu. Tieto znamenia zverokruhu si nebudú nikdy blízke

Vzťahy medzi súrodencami bývajú rôzne. Niektorí súrodenci sú si blízki a veľmi si rozumejú, medzi inými zase panuje značná súrodenecká rivalita. Či to bude súrodencom spoločne klapať, alebo nie, ovplyvňuje aj ich znamenie zverokruhu. Ktorí súrodenci si teda podľa horoskopu nebudú nikdy blízki?

Baran a Býk

Baran a Býk patria k najtvrdohlavejším znameniam zverokruhu. Nielen, že nikto z nich neustúpi, ale sú medzi nimi veľmi časté škaredé súrodenecké súboje. Baran so svojim súrodencom bojuje, pretože si myslí, že má vždy pravdu. Býk so svojim súrodencom bojuje zase preto, že je príliš tvrdohlavý na to, aby zo súrodeneckej šarvátky ustúpil.

Ak by Baran a Býk vnútorne toľko netúžili po tom, byť prví a najlepší, mohli by medzi sebou mať lepší súrodenecký vzťah. Ani jeden z nich však nedokáže priznať, že sa pomýlil, a ani jeden z nich nevie ako prvý ustúpiť.

Rak a Vodnár

Súrodenci v znamení Raka a Vodnára predstavujú dva výrazné protiklady. Pre citlivého Raka sú typické emócie, pre premýšľavého a uvažujúceho Vodnára zase logika. Hovorí sa, že protiklady sa priťahujú, v prípade súrodencov v znamení Raka a Vodnára to ale neplatí.

Emócie z Raka doslova burácajú, Vodnár býva naopak rád, keď ľudia svoje emócie držia na uzde. Vodnár si nerozumie s Rakom preto, že má pocit, že je jeho račí súrodenec príliš citlivý. Rak má zase problém Vodnárovi dôverovať preto, že nevie, čo jeho súrodenec cíti, a má pocit, že Vodnár nevie otvoriť svoje emócie.

Blíženci a Panna

Súrodenci narodení v znamení Blíženca a Panny sú veľmi odlišné osobnosti, práve preto si príliš nerozumejú. Blíženci patria k bezstarostným až chaotickým znameniam zverokruhu, naopak Panna vyznáva v živote poriadok a pravidlá.

Panna nedokáže pochopiť, prečo jej súrodenec v znamení Blížencov neberie veci príliš vážne. Blíženci zase nechápu, prečo sú ich brat alebo sestra v znamení Panny tak vážni a prečo sa nevedia uvoľniť. Blíženci a Panna sa ako súrodenci nemusia značne nenávidieť, ale sú príliš iní na to, aby sa z nich stali dobrí priatelia.

Lev a Škorpión

Hviezdne znamenia Lev a Škorpión milujú zábavu, sú to neuveriteľne veľké a silné osobnosti plné energie, avšak v súrodeneckých vzťahoch sa obvykle nezhodnú. Je to preto, že si sú až neuveriteľne podobní. Ako Lev, tak Škorpión chcú byť číslom jedna, a tak medzi sebou stále súperia, aby boli tými najlepšími.

Lev aj Škorpión sú silnými znameniami zverokruhu, ktoré sa len tak nevzdávajú. Zatiaľ čo Škorpión v súrodeneckých vzťahoch používa manipuláciu, Lev zaujíma agresívnejší a priamočiarejší prístup.

Váhy a Kozorožec

Ktorí ďalší súrodenci si medzi sebou nerozumejú? Sú to Váhy a Kozorožec. Ľudia v znamení Váh vyhľadávajú priateľské vzťahy, v ktorých kompromis znamená, že každý zostane šťastný. Naopak súrodenec v znamení Kozorožca si vždy bude robiť, čo sám uzná za vhodné a neberie ohľad na ostatných. Táto potreba kompromisu verzus sebeckosť je pre súrodenecké páry doslova katastrofou.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 3. októbra 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.