Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Stuhol, keď videl svoje dieťa v práčke. Zverejnil túto fotku a teraz varuje všetkých rodičov

reklama:
Stuhol, keď videl svoje dieťa v práčke. Zverejnil túto fotku a teraz varuje všetkých rodičov

Muž vstúpil do svojej kúpeľne, kde sa nachádzala práčka a okamžite začal kričať. Niet divu, v práčke totiž okrem bielizne uvidel svoje dieťa. Vedel, že musí konať rýchlo. Ako sa malý dostal do práčky? Je to takmer nemožné! Na internet bola umiestnená fotografia, ktorá v tejto chvíli zaujala úplne každého.

Na bábätko v práčke je skutočne šokujúci pohľad. Vydesený otec neveril svojim očiam. Keď videl svoje dieťa v práčke, okamžite sa ponáhľal na pomoc. Po chvíli si však všimol, že tam jeho bábätko nie je. Bolo to len tričko s jeho podobizňou! Muž sa rozhodol, že to musí odfotiť a zverejniť. Niečo také nečakal. Keď zistil, že bol oklamaný, nemohol sa prestať smiať.

Vtipný prešľap sa stal skutočným hitom. Otec sa tiež zmienil, že kvôli tejto situácii takmer skončil v nemocnici s infarktom. "Prosím, ak niekedy budete prať svoj obľúbený kus oblečenia s obrázkom svojho bábätka, radšej majte vedľa seba svoje dieťa, aby ste si ho s tričkom nepomýlili."

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 14. januára 2024

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.