Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Snúbenci zistili, že sa narodili v rovnakom čase v rovnakej nemocnici. Na svetlo sveta vyšli podivné zhody náhod

reklama:
Snúbenci zistili, že sa narodili v rovnakom čase v rovnakej nemocnici. Na svetlo sveta vyšli podivné zhody náhod

Dnes sú šťastnými manželmi a sú presvedčení o tom, že ich stretnutie muselo byť napísané vo hviezdach. Jamie Frantz a Anthony Burket sa zoznámili na online vďaka aplikácii Tinder. Anthony zverejnil svoju e-mailovú adresu v znení „Brkette11493“. Jamie si myslela, že keďže tieto čísla sú z jej dátumu narodenia, možno to bude dobré znamenie. Krátko na to sa ukázalo, že 14. január 1993 bol presným dátumom narodenia nielen Jamie, ale aj Anthonyho.

Možnosť stretnúť niekoho, kto sa narodil v ten istý deň, je naozaj malá. Obaja boli šokovaní, keď zistili, že vyrastali v mestách len 5 kilometrov od seba a obaja sa narodili v rovnakej nemocnici! Ich internetová známosť sa nakoniec spečatila stretnutím a po čase zistili, že si dokonale rozumejú a zamilovali sa do seba. Celá súhra okolností medzi nimi vytvorila hlboké puto.

Začalo sa však objavovať viac náhod. Z rozprávania rodičov zistili, že obaja mali presne rovnakú pôrodnú hmotnosť a obaja sú dokonca ľaváci. Majú podobné záujmy a podobné veci. Všetky podobnosti, na ktoré časom prichádzali, ich vystrašili a prinútili ich premýšľať aj nad tým, či nemôžu byť dokonca súrodenci. Dnes sú šťastnými manželmi a sú presvedčení o tom, že ich stretnutie muselo byť napísané vo hviezdach.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 4. decembra 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.