Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Pôrod, ktorý sa stal senzáciou: Supermama priviedla prirodzenou cestou na svet sedmorčatá

reklama:
Pôrod, ktorý sa stal senzáciou: Supermama priviedla prirodzenou cestou na svet sedmorčatá

Ešte sa len narodili a už sú svetoznáme. Reč je o šiestich dievčatkách a jednom chlapčekovi z východného Iraku. Súrodenci prišli na svet jeden po druhom úplne prirodzeným spôsobom. Ich odvážna mamička (25) tak dokázala niečo, čo sa podľa záznamov v histórii krajiny ešte nestalo.

Verejnosť i média oslavujú mladučkú mamičku, ktorá dokázala porodiť sedmorčatá bez nutnosti cisárskeho rezu. Iba 25-ročná žena zvládla svoje bábätka priviesť na svet bez komplikácií a podľa stanoviska tamojšej pôrodnice je v dobrom zdravotnom stave. Rovnako tak sa výborne darí aj jej detičkám, ktoré už navždy budú výnimočné.

Foto: Instagram, unilad.co.uk

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 9. júna 2023Zdroj www.unilad.co.uk

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.