Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Policajt zomrel pri cunami v roku 2004. Po 17 rokoch dostala rodina strašidelnú správu, ktorej nechcú uveriť

reklama:
Policajt zomrel pri cunami
Policajt zomrel pri cunami v roku 2004. Po 17 rokoch dostala rodina strašidelnú správu, ktorej nechcú uveriť Foto: www.gettyimages.com

Neuveriteľný príbeh! Indonézia v roku 2004 čelila hroznému cunami. Policajt Abrip Asep bol kvôli tomu nezvestný a následne bol vyhlásený za mŕtveho. V prípade však nastal obrovský zvrat.

Ako píše Daily Mail, katastrofické tsunami v Indonézii si vyžiadalo viac ako 230 000 obetí na životoch. Medzi nezvestných patril aj muž zákona Abrip Asep. Jeho najbližšia rodina bola v tom, že prišiel o život.

Mýlila sa, celý čas bol nažive. Policajt sa kvôli tejto hroznej udalosti psychicky zrútil a skončil na psychiatrii, kde strávil posledných 16 rokov. Abrip bol práve v službe, keď musel čeliť neuveriteľnej skaze. Tá ho psychicky poznamenala a doslova sa vyparil. Jeho rodina ani len netušila, čo s ním je. Preto si myslela, že aj on prišiel o život. Po 17 rokoch sa ale stal zázrak. Abrip sa spojil so svojimi najbližšími.

Indonézia čelila v roku 2004 silnému cunami, ktorého vlny dosahovali až 30 metrov. Policajt sa po tomto jave psychicky zrútil a bol takmer dve desaťročia na psychiatrickej liečebni v provincií Aceh. Mal vážne problémy s duševným zdravím a musel čeliť ťažkým traumám.

Jeho rodina však zostala v poriadnom šoku. Po mnohých rokoch zistili, že je stále nažive a tieto radostné správy obleteli celý svet. „Nemohol som tomu uveriť, 17 rokov bez správ a mysleli sme si, že zomrel, nevedeli sme, že je stále nažive,“ povedal príbuzný.

Tieto informácie následne potvrdila aj samotná polícia. „Hoci čelí duševným chorobám v dôsledku cunami, jeho rodina je veľmi vďačná, že ho našli živého,“ uviedol hovorca. Teraz však nie je známe, prečo jeho najbližší nevedeli o problémoch, ktorým musel čeliť.

Indonézia bola v roku 2004 najviac postihnutou oblasťou, keď juhovýchodnou Áziou otriaslo zemetrasenie a následne ju zaplavili obrovské vlny cunami. Táto prírodná katastrofa si vyžiadala 230 000 obetí a mohlo ich byť viac, len telá sa nikdy nenašli.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 25. júla 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.