Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Pánske tričko s potlačou. Trendy v roku 2020

reklama:
Pánske tričko s potlačou. Trendy v roku 2020

Tričko je neodmysliteľnou súčasťou každého pánskeho šatníka. Často sa však stáva, že sa tam nachádzajú tričká, ktoré sú rovnaké či príliš podobné. Ak je aj váš šatník jednoliaty, skúste siahnuť po tričku s vlastnou potlačou.

Tričko s potlačou

Čoraz obľúbenejšou voľbou v rámci nosenia je bezpochyby tričko s vlastnou potlačou. Každý váš outfit bude vďaka takémuto kúsku oblečenia originálny a vy zažiarite v každej spoločnosti. Pri jeho vytváraní sa fantázii medze určite nekladú, čím odvážnejší dizajn, tým zaujímavejší výsledok. Nebojte sa experimentovať, uvidíte, že to bude stáť za to. Navštívte web trickovy.sk, ktorý ponúka nielen veľa zaujímavých tričiek či mikín, ale aj možnosť výroby vlastného trička s potlačou.

Strih a materiál trička

Pokiaľ ide o strih trička, aj počas tohto roka sú trendy klasické tričká či tričká s V výstrihom. Existuje teória, že klasické tričká spôsobujú, že štíhlejší muži vyzerajú, akoby mali širšie plecia, než keby si vybrali tričko v tvare V, ale nie sme o tom celkom presvedčení. Dôležité je nosiť strih, v ktorom sa budete cítiť dobre vy. To isté platí aj o materiáli, dajte si záležať na kvalitnejšom tričku, pretože sa v ňom budete cítiť príjemnejšie a zároveň vám vydrží dlhšie obdobie.

Farby trička

Popri bežných farbách trička, akými sú biela, čierna či hnedá sú tento rok veľmi trendové aj pastelové a neonové farby. Nebojte sa siahnuť po farbách, ktorým ste sa doteraz vyhýbali. Uvidíte, že sa vám hodia viac, akoby ste si možno mysleli. Zároveň bude váš šatník konečne viac pestrý.

Dizajn trička

Pri samotnom dizajne trička aj v roku 2020 platí, že čím osobitejšie prevedenie, tým lepšie. Nebojte sa motívom vyjadriť svoj politický názor, ukázať svetu vašu obľúbenú hudobnú skupinu či film, ktorý patrí k vašim najobľúbenejším.

TIP NA ZÁVER: Prečítajte si článok “Kde si môžete kúpiť tričko s vlastnou potlačou”, v ktorom nájdete tip, kde si ho môžete ľahko, rýchlo a za prijateľné ceny vyrobiť. Neváhajte a oživte svoje outfity originálnym spôsobom ešte dnes.

(ukulele/PR)

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 27. júna 2020

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.