Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nová reklamná kampaň s jasným odkazom: Ženské telo je po pôrode krásne aj bez retuše

reklama:
Nová reklamná kampaň s jasným odkazom: Ženské telo je po pôrode krásne aj bez retuše

Jazvy, za ktoré sa netreba hanbiť! Londýnske metro i sociálne siete zaplavili reklamné pútače zobrazujúce telá žien poznačené pôrodom dieťatka. Cieľom je dodať mamičkám pocit hrdosti a istotu, že sú krásne aj napriek malým nedokonalostiam.

Mať dieťa dokáže zásadne zmeniť ženské telo. Ovisnuté bruško, deformované prsia, strie či jazvy,… to sú len niektoré z neželaných spomienok na pôrod. Mnohé čerstvé mamičky sa iba ťažko vyrovnávajú so stratou svojich pôvodných línií a často sú frustrované tým, že sa porovnávajú s nerealistickými vyobrazeniami žien, ktoré im servírujú médiá.

Reálne matky

Nová reklamná kampaň v priestoroch londýnskeho metra zobrazuje reálne fotky žien po pôrode. Desať obrázkov krásnych, rozmanitých a skutočných matiek, ktoré držia v náručí svoje bábätká, boli vytvorené bez použitia digitálneho retušovania.

Iniciátorom kampane je spoločnosť Mothercare, britský predajca detskej výbavičky a pomôcok pre mamičky číslo jedna. “Sme veľmi potešení, že sme spustili našu novú kampaň, ktorá oslavuje krásu tela po pôrode a predstavuje časť materstva, ktorá je zriedka znázornená v médiách,” uvádza sa vo vyhlásení uverejnenom na webovej stránke spoločnosti.

reklamatet1

Za jednotlivými snímkami stojí fotografka Sophie Mayanneová. “Cieľom je, aby sa mamičky všetkých tvarov a veľkostí boli schopné identifikovať s týmito zábermi, a aby sa vďaka nim cítili istejšie aj so svojimi nedokonalosťami,” povedala autorka obrázkov. Myšlienkou projektu je, že všetky mamičky sú krásne – koniec koncov, ich telo vykonalo zázrak.

Foto: Mothercare

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 27. februára 2019Zdroj edition.cnn.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.