Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nezaháľajte ani cez prázdniny! Naučte svoje ratolesti, aké zvuky robia zvieratká

reklama:
Nezaháľajte ani cez prázdniny! Naučte svoje ratolesti, aké zvuky robia zvieratká

Ako robia zvieratká? Pomocou tohto skvelého videa sa vám určite podarí naučiť všetky zvuky aj vaše deti. Zvuky, ktoré robia zvieratká na farme ale aj v zoo sú k dispozícií v tomto videu.

Ku každému druhu zaznie aj názov a okrem toho aj slovo, aké povie dieťa, keď sa učí vysloviť zvieratko. Opakovať môžete či už po dospelom hlase ale aj po detskom. Je to len na vás. V tomto prípade pomôže aj zvuk, ktorý dieťa napodobní. Vo videu zaznie aj táto nápoveda.

Krásne spracovaný materiál ktorý pomôže dietkam naučiť sa rozlišovať ruchy prírody. Nebude potom prekvapené, keď bude u babky na zahrádke počuť nejaký konkrétny zvuk.

Vizuálne je tiež video pekne spracované. Každé zvieratko sa tam nájde:- ).

Ako sme spomínali, pomôže aj pri návšteve zoo, pretože obsahuje nielen domáce zvieratá ale aj exotickejšie druhy. Dokonca je vo videu venovaný čas aj morským resp. vodným živočíchom. Jedna sekcia sa venuje aj lesným druhom. Ak teda vonku zbadáte veveričku, nebudete viac prekvapení.

Krásne, tlieskame a ďakujeme, že si tvorca Youtube kanálu Mačka strakatá dal s videom toľko práce. Je to veľmi podarené.

Odporúčame si video rozdeliť na viac dní alebo na kratšie časové úseky, nakoľko je to zrejme veľa informácií, pretože video má až 17 minút.

Zdroj: Youtube, Youtube channel: Mačka strakatá

https://www.youtube.com/channel/UCKvSNKq94qWHL_OWDDC68lg

Autor: Katarína V.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 4. júna 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.