Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Najlepšie spoločenské hry, s ktorými nehrozí nuda

reklama:
Najlepšie spoločenské hry, s ktorými nehrozí nuda

Zákaz vychádzania a nadbytok voľného času sa dá využiť rôzne. Čo takto pre zmenu stráviť spoločný čas s rodinou hraním hier namiesto sledovania televízie? Vyskúšajte spoločenské hry, ktoré vás zabavia, prinútia k zamysleniu a obohatia novými vedomosťami.

Dáte prednosť overenej klasike, alebo novinkám na trhu?

Spoločenské hry boli odjakživa obľúbeným prostriedkom k ukráteniu dlhej chvíle a nič zásadného sa na tom nezmenilo ani dnes. Čo ale prešlo výraznou zmenou, je ponuka spoločenských hier, z ktorých si dnes vyberie aj ten najnáročnejší hráč. Aj keď milovníci starých dobrých časov siahnu po kartových hrách a Človeče, nehnevaj sa stále okupuje väčšinu domácností, verte tomu, že aj stolné a doskové hry už dnes ponúkajú omnoho prepracovanejšiu zábavu. Na vás je, aby ste ich objavili.

Vyberte si hru, od ktorej sa len tak neodtrhnete

So širokou ponukou spoločenských hier ale prichádza aj bremeno v podobe zložitého rozhodovania. Podľa čoho vybrať hru, ktorá zožne zaslúžený úspech a nebude sa na ňu len prášiť? V prvom rade myslite na to, v koľkých ľuďoch budete hrať a berte ohľad aj na vek najmladšieho hráča. Nakoniec si ujasnite, za akým účelom hru kupujete. Chcete sa za dlhých večerov zabaviť nenáročnou klasikou, potrápiť mozgové bunky pri logickej hre, alebo si rozšíriť vedomosti vzdelávacou hrou?

Najobľúbenejšie spoločenské hry podľa Heureky

Pri výbere sa môžete inšpirovať tým, aké spoločenské hry sú podľa recenzií ľudí na Heureke tou najlepšou prevenciou nudného večera.

Albi Co na to Češi

Uhádnete, čo 100 Čechov pred vami odpovedalo na položenú otázku? Vytvorte dva tými, určite moderátora a skúste prísť na najčastejšiu odpoveď opýtaných spoluobčanov. Možno budete prekvapený tým, aké odpovede patria medzi päť najčastejších.

Hasbro Twister: Klasická hra

Kto nikdy nehral Twister, ako keby nežil. Kultová hra s jednoduchými pravidlami, ktorá vás prinúti vstať od stola a pripomenie vám, ako ohybný ste kedysi boli. Čo myslíte, zvládnete položiť ľavú ruku na zelené políčko, pravú na žlté, ľavú nohu na modré a pravú nechať voľne vo vzduchu?

Midok Krycie mená

Zapojte strategické uvažovanie v rýdzo českej hre a odhaľte pozície svojich agentov, ktorých poznáte len pod ich krycími menami – náhodnými slovami. Nájdite, čo majú tieto slová spoločné, a popíšte to jedným slovom. Podarí sa vášmu tímu nájsť správnych agentov alebo v priebehu pátrania omylom zvolíte nájomného vraha a prehráte?

(Ukulele/PR)

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 22. septembra 2020

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.