Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Najkrajší pár na svete ukázal verejnosti synčeka. Modelka a futbalista majú byť na čo pyšní

reklama:
Najkrajší pár na svete ukázal verejnosti synčeka. Modelka a futbalista majú byť na čo pyšní

Ako vyzerá najkrajšie dieťa na svete? Otázka, na ktorú netreba dlho hľadať odpoveď. Samozrejme, je to to Vaše. Keď sa však odosobníte a pozriete sa na synčeka pôvabnej modelky Miriam a jej manžela Lasha, aké asociácie Vám chodia po rozume?

Miriam a Lasha sú ukážkový, celebritný pár. Mladá modelka sa zamilovala do mladého futbalistu, vzali sa a majú spolu synčeka, ktorého pomenovali Demetre. Hneď po svadbe a uverejnení svadobných fotografií na Instagram ich začali ľudia označovať za „najkrajší pár na svete“.

Keď sa Miriam začala na Instagrame chváliť aj svojím okúzlujúcim synčekom, stalo sa to, čo každý očakával. Ľudia začali Demetreho volať najkrajším dieťaťom na svete. Zatiaľ nekorunovaným. Uvidíme, čo z neho vyrastie.

Fotky Demetreho a jeho rodičov nájdete v galérii nižšie.

Ak by ste chceli vidieť viac zo života krásnej rodinky, pozrite si profil miss_miriamkh

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 5. júna 2023Zdroj instagram.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.