Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Manželia vrátili adoptované dieťa po 3 rokoch. Zarážajúci dôvod

reklama:
Manželia vrátili adoptované dieťa po 3 rokoch. Zarážajúci dôvod

Stačilo jedno zásadné rozhodnutie a z matky, ktorú milovali tisíce žien, sa stala snáď najnenávidenejšia osoba sveta! Paradoxne, jej ušľachtilý čin sa zmenil na nočnú moru, ktorú už nedokázala zvládnuť.

Američanka sa tešila veľkej popularite, protože popisovala bežný život jej veľkej rodiny, pričom má štyri deti. Ostatným maminkám radila ve veciach výchovy či dávala tipy pri starostlivosti o domácnosť.

Najväčšiu slávu, rešpekt a dokonca aj mnohé ponuky zo strany rôznych firiem získala, keď oznámila, že si s manželom plánujú adoptovať piate dieťa. Išlo o malého chlapčeka z Číny menom Huxley, avšak ako sa neskôr ukázalo, trpí autizmom. Práve táto diagnóza bola nad sily rodiny a Myka musela priznať, že jeho starostlivosť jednoducho nezvláda.

Po troch rokoch od adopcie sa manželia rozhodli, že sa malého autistu vzdajú. Okamžite prišla tvrdá kritika zo strany matiek, ktoré ju doteraz obdivovali. Mnohé dámy ju považujú za vypočítavú mrchu, ktorá využila dieťa na dobrú reklamu, na ktorej zarobila.

Vo chvíli, keď už obchodná spolupráca postupne končila, sa blondínka rozhodla chlapčeka jednoducho zbaviť. Tieto tvrdenia majú potvrdzovať jej konanie, pretože vymazali všetky fotky zo sociálnej siete, na ktorých sa nachádzal adoptívny syn, akoby ani neexistoval. Huxley sa momentálne nachádza u náhradnej matky, ktorá si je vedomá, čo si vyžaduje dieťa s touto diagnózou.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 10. januára 2024

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.