Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Mamička varuje ostatných rodičov. Dieťa umiestnené v nákupnom vozíku je vo veľkom nebezpečenstve

reklama:
Mamička varuje ostatných rodičov. Dieťa umiestnené v nákupnom vozíku je vo veľkom nebezpečenstve

Mamička Millie sa na sociálnych sieťach podelila o svoj príbeh z nakupovania v supermarkete. Upozornila tým ostatných rodičov na bežnú chybu, ktorá takmer zabila jej dieťa. Čo sa vôbec odohralo?

Mamička Millie sa vydala so svojimi dvoma malými deťmi nakupovať do supermarketu. Zatiaľ čo po nákupe zapínala svojho syna Lincolna do autosedačky, nechala svoju dcérku Millie sedieť v sedačke nákupného vozíka. Celé to podľa mamičky trvalo asi 2 sekundy.

Zafúkal ale vietor, nákupný košík vrazil do obrubníka a prevrátil sa. Malá Millie bohužiaľ spadla hlavičkou na chodník. Dievčatko bolo urýchlene odvezené do nemocnice, kde jej lekári diagnostikovali krvácanie do mozgu. Aby jej zachránili život, musela urýchlene podstúpiť operáciu mozgu, ktorá trvala dve hodiny.

Dievčatko Millie malo šťastie v nešťastí. Po následnom pobyte na jednotke intenzívnej starostlivosti sa jej zdravotný stav stabilizoval a teraz je so svojimi najbližšími konečne doma. Jej mamička Millie sa však rozhodla, že o tejto nepríjemnej skúsenosti z nakupovania bude verejne hovoriť.

Veľa rodičov sa totiž na parkoviskách spolieha na nákupné vozíky, a to zvlášť ak majú viac detí, ktoré sa snažia dostať bezpečne do auta. Tragédia, ktorá sa stala malému dievčatku Millie, sa môže prihodiť naozaj komukoľvek, je to len otázka pár sekúnd.

Všetky nákupné vozíky s detskými zádržnými systémami musia mať na svojom mieste brzdový systém. Som odhodlaná to uskutočniť. Pokiaľ to dokážem a zastaví to len jedno dieťa pred zranením, tak to bude úspech,“ hovorí odhodlane austrálska mamička, ktorej dcérka si z nakupovania odniesla veľmi vážne zranenie.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 8. januára 2024

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.