Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Mamička odhalila zúbožené telo po tom, ako sa snažila chrániť svoje dieťa pred krupobitím

reklama:
Mamička odhalila zúbožené telo po tom, ako sa snažila chrániť svoje dieťa pred krupobitím

Pohľad, ktorý mrazí. Mamička Fiona Simpson (23) si prešla hotovým peklom, len aby ochránila svoje bábätko pred ničivým živlom. Nepríjemnou spomienkou na hororový zážitok je jej telo, doslova posiate modrinami.

Fiona Simpson sa presúvala autom v juhovýchodnej časti austrálskeho Queenslandu spolu so svojou starou mamou a štvormesačnou dcérkou. Zrazu sa nič netušiaca trojica ocitla zoči voči veternej smršti, sprevádzanej masívnym dažďom.

Krupy vo veľkosti tenisových loptičiek intenzívne bubnovali na vozidlo a rozbíjali okná. Mladá mamička inštinktívne preskočila z miesta vodiča na zadné sedadlá, aby ochránila svoje dieťatko vlastným telom. Sama bola pritom voči ľadovcu bezmocná.

Žena zverejnila svoj príbeh na Facebooku a podčiarkla ho aj hrozivými fotografiami jej doudieraného tela. “Celý môj chrbát, ruky a hlava sú samá podliatina. Som však pokojná, pretože moja dcérka a jej babička sú v poriadku,” uviedla statočná Fiona.

Foto: Facebook/Fiona Simpson

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 6. júna 2023Zdroj www.9news.com.au

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.