Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Lekárka to nevydržala a napísala pravdu na tému vakcín. To je sila

reklama:
napísala pravdu na tému vakcín
Lekárka to nevydržala a napísala pravdu na tému vakcín. To je sila Foto: www.gettyimages.com

“ Dobrý deň! Málokto má odvahu otvorene hovoriť pravdu o povinnom očkovaní detí. Som detská lekárka. Prestala som sa k tejto téme vyjadrovať na internete pred nejakou dobou, pretože som tým nič nedosiahla. Nikto už lekára nepočúva. Urážajú sa na nás a podozrievajú nás so spoluprácou s farmaceutickými korporáciami. Tolerovala som rodičov neočkovaných detí vo svojej praxi cez 2 roky. Kedy v čakárni mojej ordinácie si sadli dve mamy s dvoma dcérami. Dvojročná Saša (mama sa rozhodla ju neočkovať ihneď po narodení) a trojtýždňová Zuzana (mala za sebou očkovanie proti tuberkulóze a hepatitíde B, štandard počas prvej doby po narodení). Saša mala silný kašeľ, mama prišla pre nemocenskú na jej starostlivosť a pretože sa veľmi ponáhľala, neobjednala sa v ordinačných hodinách pre chorých, ale prišla bez objednania a sadla si v čakárni. Saša prišla na svoju prvú návštevu v mojej praxi. o 11 dní neskôr ležala Zuzka v nemocnici s akútnym respiračným zlyhaním a čiernym kašľom, choroby, na ktoré sa ešte nestihla očkovať a ktoré jej Saša darovala v mojej čakárni. Pre Sašu to bol obyčajný, aj keď ťažký kašeľ, pre Zuzanku, novorodenca, to bolo blízke stretnutie so smrťou. Od tejto doby postupne odstraňujem zo svojej databázy pacientov, ktorých rodičia sa rozhodli nepodstúpiť očkovanie. Pozývam ich na pohovor, skúšam ich poslednýkrát presvedčiť k zmene rozhodnutia, a potom ich nabádam k zmene lekára. Rozhodnutie o neočkovaní každopádne záleží na rodičoch, ale nemajú žiadne poňatie, že ich choré dieťa je chodiacim vrahom novorodencov, detí dlhodobo liečených imunosupresívnymi liekmi, narodených s nedostačujúcou imunitou a mnoho iných. Všetky tie deti sedia v mojej čakárni. Ich život je dôležitejší ako to, čo kto si prečítal na internete alebo počul od kamarátky. Som rada, že na internete možno stále nájsť rozumné názory a dúfam, že tá šialená móda na neočkovanie pominie s čo najmenším počtom smrteľných obetí.“

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 26. júla 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.