Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kurz plávania s bábätkom

reklama:
Kurz plávania s bábätkom

Plávanie s deťmi nesie veľa pozitív. Podporuje ich duševný a telesný vývin. Funguje pre správne držanie tela, zlepší sa im krvný obeh a zyvšuje kapacitu pľúc. Detičky, ktoré chodia plávať, bývajú odolné chorobám. A je to dobrý prostriedok na otužovanie malého telíčka.

Pri plávaní sa zabavíte i vy. Tieto kurzy pomáhajú upevňovať vzťahy medzi rodičmi a dieťatkom. Aj medzi deťmi samotnými. Budú viac navyknuté k športu.

Plavecké kurzy sa robia skoro v každom väčšom meste. Kurz trvá približne 4, 5 týždňov.

Každé plavecké zariadenie, ktoré vykonavá tento kurz, si vyžaduje aj potvrdenie od lekára. Deťom zakúpte špeciálne plavky alebo plienky do vody, ktoré kúpite v každej drogérii. Bez týchto plienok vás do bazéna nepustia.

V bazéne cvičia deti s mamičkami alebo oboma rodičmy. Určené je od troch mesiacov do 4 až 5 rokov. Deti sa zoznamujú s vodou, hrajú sa, neskôr sa učia aj cvičenia, pomocou ktorých zvládnu nácvik plávania.

Ak má vaše dieťatko viac ako 3 mesiace, vyskúšajte plávanie s nimi a uvidíte ako spokojné bude ono i vy.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 13. júna 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.