Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Dievčatko sa narodilo s dvoma zúbkami. Jej mama priznáva, že má strach z dojčenia

reklama:
Dievčatko sa narodilo s dvoma zúbkami. Jej mama priznáva, že má strach z dojčenia

Aj keď tehotné ženy dochádzajú pravidelne na podrobné gynekologické vyšetrenia vrátane ultrazvuku, ani najmodernejšie metódy neodhalia všetko. Deti, ktoré čakáme, nás tak ihneď po pôrode všeličom prekvapia. A to znamienkom, jamkami v tvárach alebo napríklad zúbkami. A to je aj prípad Samanthy, ktorej dievčatko sa narodilo s dvoma plne vyvinutými rezákmi.

Deti, ktoré prídu na svet, nám prinášajú veľa radosti, ale aj starostí. Samantha z britského Warwickshire sa na príchod svojho prvorodeného dievčatka veľmi tešila, ale to, s čím sa jej bábätko narodilo, ju skôr zaskočilo. Jej vytúžené dieťatko totiž prišlo na svet s dvoma úplne vyvinutými spodnými zúbkami.

Dievčatko Ella-Rose tak spôsobilo svojej mamičke hneď po pôrode veľké prekvapenie. Keďže ostatným deťom začínajú prvé zúbky rásť až v čase niekoľkých mesiacov, jej malá Ella-Rose je naozajstným unikátom.

Keď sa Ella-Rose narodila, prvýkrát sa nadýchla a začala plakať, svojim očiam okrem mamičky Samanthy neverili ani lekári a sestričky. Celú dobu, kedy bola Samantha so svojim bábätkom v nemocnici, sa na túto raritu chodil pravidelne pozerať celý lekársky personál. Podľa lekárov je Ella-Rose skutočne výnimočná. Existuje totiž pravdepodobnosť iba 1:3000, že sa bábätko narodí s vyvinutými zúbkami.

Každý mi hovoril, aké je úžasné a roztomilé, že sa moje dievčatko narodilo s dvoma zúbkami. Ja som nemala vôbec žiadnu predstavu o tom, aké vzácne to je,“ hovorí Samantha.

Táto novopečená mamička priznáva, že keď videla zúbky svojej krásnej dcéry prvýkrát, hlavou jej preblesklo, či ju bude môcť bezbolestne dojčiť. „Než aby som mala radosť, ako mám výnimočné dieťa, bola som nervózna z toho, ako všetko zvládnem. Mala som strach hlavne z toho, že dojčenie ma bude príliš bolieť. Pre istotu som sa hneď v nemocnici vybavila dojčenskou fľaškou,“ opisuje Samatha zážitky so svojou dcérkou Ellou-Rose, ktorá sa vďaka svojim zúbkom hneď po narodení stala hviezdou pôrodnice.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 4. augusta 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.