Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Dievčatko dostalo obrovský balík od ocka. Miesto sušienok skrýval oveľa sladšie prekvapenie

reklama:
Dievčatko dostalo obrovský balík od ocka. Miesto sušienok skrýval oveľa sladšie prekvapenie

Od radosti padla na zadok! Keď malá Maci dostala darček gigantických rozmerov, myslela si, že v jeho vnútri je množstvo sladkostí. Obsah balíčka od ocka, profesionálneho vojaka, však ukrýval niečo oveľa lepšie.

Byť vojakom je náročné. Statoční muži nielenže nasadzujú svoje životy v bojových líniách, ale často sú odlúčení od svojich najbližších na celé mesiace. To je aj prípad otca, ktorý musel dať na dlhší čas zbohom svojej drahej žene i malej dcérke Maci.

Rozkošná princeznička Maci si vždy bola s ockom veľmi blízka a keď ho povolali do služby, brala to ťažko. Milovaný tatino jej chýbal natoľko, že jednu zo svojich hračiek po ňom pomenovala a vždy s ňou zaspávala.

Jedného dňa Maci zavolala do obývačky jej mamička s tým, že na ňu čaká nejaké prekvapenie. Dievčatko, s hračkou ocka v náručí, nemohlo skryť svoje nadšenie z toho, že bude obdarované. Keď sa jej mama opýtala, o čo podľa nej ide, Maci s úsmevom odvetila, že určite dostane sušienky.

Matka nijak nespochybnila odhady dievčatka a iba prezradila, že balíček, ktorý jej príšiel od ocka, si nájde ho pred dverami. V okamihu, keď sa pred Maci objavila škatuľa, dvakrát taká veľká ako ona sama, očká sa jej rozžiarili radosťou.

Hoci bol balík svojimi rozmermi podozrivý už na prvý pohľad, pre Maci to bol aj naďalej obrovský darček, ukrývajúci sladké sušienky. O to väčší šok dievčatko zažilo, keď zrazu zo škatule vykukol najmilovanejší ocko. Malá slečna od šťastia zakričala a plná nadšenia padla na zadok.

Dojímavé stretnutie otca s dcérkou skončilo veľkou pusou a láskyplným objatím. Maci síce nezískala očakávané sušienky, no v balíčku si našla niečo oveľa lepšie.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 10. júna 2023Zdroj faithtap.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.