Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Desivé zábery manželského páru: Toto je najbrutálnejšie tehotenské fotenie, aké ste kedy videli

reklama:
Desivé zábery manželského páru: Toto je najbrutálnejšie tehotenské fotenie, aké ste kedy videli

Títo rodičia budú mať vskutku netradičnú pamiatku na obdobie radostného očakávania. Manželia Todd a Nicole Cameron sú veľkými fanúšikmi halloweenskej zábavy. Prejavilo sa to aj na ich originálnom nápade, ako poňať tehotenské fotenie.

Pózovanie pred fotoaparátom vo vysokom štádiu tehotenstva nemusí byť pre každú ženu tou najpríjemnejšou udalosťou. Mnohé budúce mamičky sa necítia dostatočne atraktívne, a tak hľadajú spôsoby, ako z toho von. Po tom, ako Nicole oznámila svojmu manželovi, že nie je úplne naklonená serióznemu foteniu, začal vymýšľať spôsoby, ako urobiť svoju milovanú ženu šťastnou.

Krvavý zrod votrelca

Rekvizita votrelca, ktorú Todd našiel v garáži, okamžite rozhodla o osude fotografovania. Zábavné pózovanie mohlo začať. Za miesto vzniku záberov si manželia vybrali bahnité dyňové pole, ktoré dokonale podčiarkuje halloweensku atmosféru. Hoci prvé zábery vyzerajú nevinne, až romanticky, fotografovanie naberá rýchly spád.

Príbeh krvavých fotografií, ktoré zobrazujú, ako Nicole privádza na svet votrelca, pobavil svet. Napriek svojej kontroverznosti oslovil mnohých ľudí a vyčaril im úsmev na tvári. Čo poviete na brutálne zábery vy?

Foto: Facebook/Todd Cameron

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 6. júna 2023Zdroj www.boredpanda.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.