Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Chodíte občas spať neodlíčená? Pozor, má to týchto 6 desivých následkov

reklama:
Chodíte občas spať neodlíčená? Pozor, má to týchto 6 desivých následkov

Nielen že je nechutné zaspávať s centimetrovou vrstvou make-upu na tvári, nielen že budete vyzerať ako šmudla, ktorá má ráno riasenku za uchom a druhú polovicu tváre otlačenú do vankúša. Predovšetkým tak škodíte svojmu zdraviu! Chodíte občas spať neodlíčená? Pozor, má to týchto 6 desivých následkov.

Riskujete zápal

Je úplne jedno, aký typ pleti máte. Suchú, mastnú, citlivú alebo normálnu, je to fuk. Pokiaľ zaspíte s make-upom, upchávate si zbytočne póry.

Budete rýchlo starnúť

Všetky farby a chemikálie, ktoré ste cez deň naniesli na tvár, sa v noci do pleti vsiaknu a metabolizujú. Na detoxikáciu nebude čas a vy budete čoskoro vráskavá starena so zlou pleťou.

Vaša tvár bude ako po zásahu granátom

Zle vyčistená pleť nemôže dýchať, a preto zväčšuje svoje póry, ako to len ide. Problém je, že už ich nevie stiahnuť do pôvodnej veľkosti.

Zápaly spojiviek

Je dokázané, že ženy, ktoré si starostlivo neodličujú riasenku, linky a tiene, trpia oveľa častejšími zápalmi očí a ich okolia.

Vypadajú vám riasy

V lepšom prípade si pod vrstvami riasenky riasy len polámete, v tom horšom o ne kompletne prídete.

Vypestujete si alergiu

Telo je natoľko múdre, že sa proti veciam, ktoré mu nerobia dobre, začne automaticky brániť. Postupom času tak môžete docieliť aj to, že budete alergickí na všetku kozmetiku.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 29. apríla 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.