Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Čerstvá mamička sa začala cítiť zvláštne. Iba 6 týždňov od pôrodu odhalil ultrazvuk niečo šokujúce

reklama:
Čerstvá mamička sa začala cítiť zvláštne. Iba 6 týždňov od pôrodu odhalil ultrazvuk niečo šokujúce

Život dokáže niekedy poriadne prekvapiť. Svoje o tom vie aj austrálsky párik Eliza a Ben, ktorí sa už po niekoľkých mesiacoch randenia stali rodičmi. Na tom by nebolo nič až také zvláštne, keby ultrazvukové vyšetrenie krátko po pôrode neodhalilo niečo, o čom sa dvojici ani nesnívalo.

Keď láska naberá na obrátkach

Keď sa Eliza a Ben spoznali, bola to láska na prvý pohľad. Po pomerne krátkej známosti zaľúbenci zistili, že čakajú spolu bábätko. Napriek tomu, že v tom čase randili spolu iba 3 mesiace, vedeli, že patria k sebe a na spoločného potomka sa veľmi tešili.

O niekoľko mesiacov neskôr porodila Eliza krásne, zdravé dievčatko, ktoré dostalo meno Charlie. Životy zamilovaných partnerov nabrali úplne iný rozmer, obaja boli jednoducho nadšení. Dvojici už nič viac nechýbalo ku šťastiu. Lenže už krátko po pôrode sa veci začali vyvíjať akosi netradične.

S príchodom prvého bábätka na svet sa veľa vecí mení. Rodičia si musia zvyknúť na nový režim, žena sa po pôrode vyrovnáva s hormonálnymi výkyvmi. Eliza sa začala cítiť čudne, bývala veľmi unavená. Spočiatku tomu neprikladala veľký význam, predpokladala, že jej vyčerpanosť je jednoducho výsledkom jej novej roly mamy.

Zvláštne pocity

Postupom času sa však mladej mamičke prestával jej stav pozdávať. Bol jej dobre známy, pamätala si ho z ešte nedávnej tehotnosti s Charlie. Myšlienku, že by opäť čakala dieťa, však zavrhla. Tak krátko po pôrode by to predsa bolo celkom absurdné.

Nakoľko zvláštne pocity neutíchali, Eliza sa odrazu ocitla v drogérii, aby si kúpila tehotenský test. Na jej veľké prekvapenie bol skutočne pozitívny. Musela si urobiť celkovo až 4 testy, aby uverila, že nemožné sa naozaj stalo realitou.

Z dvoch piati

Aby toho nebolo málo, ďalší šok čakal na čerstvých rodičov u lekára. Ben a Eliza nemohli uveriť vlastným ušiam, keď si vypočuli prekvapivý výsledok vyšetrenia. Do ich mladej rodinky nemalo pribudnúť jedno, ale rovno dve bábätká.

Napriek situácii, ktorá by zaskočila azda každého, sa párik veľmi potešil vzrušujúcim novinkám. Malá Charlie sa už čoskoro stala veľkou sestrou dvom identickým chlapčekom. Ich príchod na svet znamenal, že rodina sa za necelý rok rozrástla z dvoch na piatich.

A post shared by Eliza Cooper // Curby (@twingenuity.co) on Dec 23, 2018 at 7:12pm PST

Foto: Instagram, Twingenuity, en.newsner.com

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 11. júna 2023Zdroj en.newsner.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.