Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Antistresová loptička- ako na to? Vyrobte si ju doma.

reklama:
Antistresová loptička  ako na to? Vyrobte si ju doma.

Táto loptička dokáže pomôcť v najhorších časoch, keď sme nahnevaní a vystresovaní. Avšak, ak si ju zhotovíme doma vo veselých motívoch, môže to byť jednoducho len loptička. Môžete si ju hádzať, prehadzovať skrátka sa s ňou zahrať. Fantázií sa medze neklamú. Pokiaľ ide o motív a dekorovanie loptičky stavte na svoj vkus. Kreslite, lepte, robte všetko, aby vaša loptička vyzerala ako len vy chcete.

Všetko je perfektne vysvetlené v tomto videu.

Potrebujete: Tvrdý papier, čiernu fixku, múku, nožnice, plastovú fľašu, 3x balónik, lepiacu pásku a lepidlo.

Postup:

Z papiera vytvoríme kornút a zlepíme páskou. Odstrihneme ho asi v polovici. Odstrihneme aj špičku navrchu. Kornút nasadíme na fľašu a naplníme ju múkou len po spodnú časť fľaše. Nafúkneme balón a zatočíme, neuzlíkujeme! Potom nasadíme balón na fľašku a presypeme múku. Vyfúkneme prebytočný vzduch, až nám ostane len múka v balóne. Odstrihneme vrch z naplneného a prázdneho balónika. Naplnený balónik navrchu pokropíme lepidlom a prázdny balón prestrčíme cez naplnený a zaistíme lepidlom. Potom odstrihneme aj tretí vrch balónika a prestrčíme ho cez oba balóniky. Vytvarujeme dokonalú guľôčku. Nakreslíme smajlíka.

Ak chcete vytvoriť rôznofarebné motívy, prevliekajte balónik, ktorý bude postrihaný na rôznych miestach.

Zdroj: Youtube, Youtube Channel: HooplaKidz How To

https://www.youtube.com/channel/UCxkkhCFRexEyFHUHEcH5Uzg

Autor: Katarína V.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 4. júna 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.