Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Ako správne kombinovať elegantné a športové oblečenie?

reklama:
Ako správne kombinovať elegantné a športové oblečenie?

Inšpirácie na outfit nenájdeme len v obľúbených dámskych časopisoch, či internetových magazínoch zameraných na módu, ale aj priamo na web stránke jednotlivých e-shopov. Mnohé ženy sa ale inšpirujú známymi osobnosťami, či blogerkami, ktoré neustále pridávajú na sociálne siete nové zaujímavé tipy na outfity. Ak ale nemáte módu v malíčku, no napriek tomu chcete vyzerať dobre, ako správne kombinovať elegantné a športové oblečenie?

Ženy

Nové módne trendy nás nabádajú, aby sme kombinovali elegantné so športovým. Mnohé ženy obľubujú kombináciu elegantných blúzok, džínsov a štýlových čižiem. K takémuto sulfitu neváhajú kombinovať výrazné, priam pútavé trendy kabelky, napríklad kabelky Moschino. Kabelka Moschino je výrazná, pútavá a zaujme všetky ženy, či už tie, ktoré preferujú eleganciu, alebo tie, ktoré milujú ležérny a športový štýl obliekania. Výhodou je, že sa vám hodí aj k dámskym sakám a nohaviciam a hodí sa vám aj k džínsom a bavlneným topom.

Dámam odporúčame aj kombináciu značkových tričiek, elegantných sák a slim fit džínsov. Zo značkových tričiek odporúčame vyberať príjemné bavlnené tričká, ktoré sú na dotyk príjemné, nekúšu a materiál sa pri častom praní nezráža.

Kvalitné tričká pod saká a k džínsom nájdete v ponuke tričiek Guess. Tričko Guess môžete napríklad skombinovať s károvaným sakom a so svetlými obtiahnutými džínsami. K tomuto outfitu môžete obúvať buď tenisky na platforme, alebo členkové čižmy.

Muži

Ako správne kombinovať pánske elegantné oblečenie a pánske športové oblečenie? Páni to nemajú až také zložité. V lete im odporúčame kombináciu krátkych športových nohavíc s elegantnými značkovými tričkami. K týmto nohaviciam si môžu dávať aj elegantné polokošele. Odporúčame pozrieť značku Guess Marciano, kde nájdete pekné pánske košele s dlhým rukávom, tričká s dlhým a krátkym rukávom, ale aj elegantné pánske bundy. Klasickou je kombinácia elegantných pánskych košieľ s džínsami.

(ukulele/PR)

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 20. decembra 2019

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.