Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

9 spôsobov, akými nosiť obľúbený top!

reklama:
9 spôsobov, akými nosiť obľúbený top!

Máte pekný top s netopierími rukávmi? Pokiaľ vás už nebaví nosiť ho stále len v jednom štýle, inšpirujte sa týmto videom!

Mamička, ktorá robí kreatívne návody napríklad aj ohľadom šatníka, nám dnes ukáže, 9 spôsobov ktoré môžeme využiť aby sme oživili možno už trochu nudný a všade známy obľúbený top.

https://youtube.com/watch?v=-Jt6OmOOFGo

Kreatívna mamička vykúzli napríklad šaty na niekoľko spôsobov. S mašľou vpredu, s mašľou vzadu alebo top, pri ktorom ostane odhalené jedno rameno. Celkom šik a sexy spôsob, čo poviete?

Ak aj vy vlastníte takýto kúsok, skúste ho oživiť. Určite očaríte svoje okolie, ktoré si bude myslieť, že ste si kúpili nový kúsok.

Pekne a kreatívne spracované video je nenáročné na čas, takže si ho stihnete pozrieť aj keď už odchádzate do spoločnosti a potrebujete nejaký nápad, ako sa obliecť.

K dispozícií sú aj rady popri jednotlivých štýloch, kedy vám autorka videa poradí, kedy čo nosiť.

Zdroj: Youtube, Youtube Channel: MamaLifestyle- Tereza Markova

https://www.youtube.com/channel/UC-QtP_Ojh39QjBm3PWHra-g

Autor: Katarína V.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 26. júla 2016

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.