Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

7 trocha uletených, ale zato originálnych tipov na darčeky pre mužov

reklama:
7 trocha uletených, ale zato originálnych tipov na darčeky pre mužov

Vianoce už klopú na dvere a vy ešte stále nemáte ideálny darček pre mužov vo vašej domácnosti? Čo tak ich tento rok prekvapiť niečím originálnym a nečakaným?

Hovorí sa, že splniť očakávania mužov, čo sa týka darčeka, je oveľa jednoduchšie ako splniť očakávania ženy. Ak sa však chcete vyhnúť typickým trendom ako sú ponožky, spodné prádlo alebo parfumom, prinášame zoznam nápadov, ktorými dokážete uniknúť z priemernosti a darovať originálny darček.

  1. Zábavne balené pomôcky pre domácich majstrov

Nakoľko nás súčasná doba núti tráviť viac času doma, z mnohých mužov sa stali doslova domáci majstri a opravári. Preto ak mužovi chýba riadne vybavenie, pokojne mu môžete kúpiť šróbovačku alebo riadny kufrík s náradím. Sady nadstavcov dnes dokážete zohnať v tvare Thorovho kladiva z Avengerov a aj v iných vtipných baleniach. Neverili by ste koľko radosti dokáže spôsobiť správny a kvalitný vysúvací meter vtipne zabalený do balenia zo Star Wars.

  1. Regály do dielne či chlapského kútika

Ak sa muž rád venuje opravárskym činnostiam a ocení vyššie spomínané náradie, je možné, že ho časom nájdete rozhádzané kade tade po dome či byte. Aby ste tomu predišli, kúpte mu ako originálny darček regály do dielne, do ktorých si môže svoje veci naskladať.

Avšak taký regál nie je nutné postaviť iba do dielne. Vďaka rôznym dizajnom veľkostiam a nosnostiam je možné regál pokojne použiť ako súčasť nábytku trebárs v pracovni alebo komore. Ak bude náradie pekne upratané v úhľadných boxoch či krabičkách, môže byť regál kľudne aj súčasťou obývacej izby. Doma bude opäť upratané a muž bude spokojný, že má svoj vlastný kútik, kde nájde všetko potrebné. Navyše môže regál poslúžiť aj ako knižnica alebo priestor pre dekorácie.

  1. Činky rôznych veľkostí

Pravidelne cvičiť sa chystá takmer každý druhý muž, ale len máloktorý sa k tomu naozaj dostane. Cvičenie s činkami je veľmi flexibilné, a hlavne, je možné ho vykonávať kľudne aj doma. Vďaka posilňovaniu s činkami môžu bicepsy každého muža vyzerať svetovo. Tak prečo ho v tom nepodporiť? Aj činky si nakoniec a vďaka vysokej nosnosti políc môže uložiť do spomínaných regálov.

  1. Hlavolamy

Muži majú dokonale vyvinuté logické myslenie. Preto ak chcete darovať niečo zábavné, hlavolam je to pravé. V predaji nájdete rôzne úrovne, takže môžete pokojne začať s kúpou najjednoduchšieho levelu. S hlavolamami sa dokáže zabaviť celá rodina.

  1. Masážny prístroj

Hádam nikto dnes nepohrdne dobrou masážou. Dopriať si masáž v pohodlí domova môže vďaka masážnym prístrojom každý člen domácnosti. Teda, ak vám to majiteľ dovolí.

  1. Hodinky s krokomerom

Pohyb je základom zdravia. Mnoho ľudí si mylne myslí, že sa hýbu dostatočne, avšak opak je pravdou. Výskumami sa zistilo, že ak ľudia nosia so sebou prístroj, ktorý im meria telesný pohyb, majú väčšiu tendenciu sa hýbať ako keď podobný prístroj nemajú.

  1. Štuple do uší alias slúchadlá

Každý má niekedy rád ticho. No a v takom dome plnom ľudí alebo v dielni je ticha veľmi málo. Preto sa väčšina mužov poteší slúchadlám, ktoré ich zbavia hluku a oni sa budú môcť sústrediť na svoj film, video, podcast alebo prácu v garáži.

Kúpiť správny darček je niekedy ťažké. Dúfame preto, že sme vám našimi tipmi aspoň trocha uľahčili výber.

(U/PR) Zdroj obrázkov:

1. Koldunov Alexey/Shutterstock.com

2. majster-regal.sk

2. majster-regal.sk

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 13. decembra 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.