Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

4 zlozvyky, ktoré negatívne ovplyvňujú váš sexuálny život

reklama:
4 zlozvyky, ktoré negatívne ovplyvňujú váš sexuálny život

Naše libido negatívne neovplyvňuje len únava alebo bolesť hlavy. Naše menšie prehrešky, ktorých sa dopúšťame takmer denne, nielenže ovplyvňujú to, ako vyzeráme, ale aj to, ako veľmi na svojho miláčika máme chuť. Existuje celý rad prehreškov, ktoré môžu mať na našu sexuálnu túžbu vplyv. My sme si však vybrali 4 najzásadnejšie:

Fajčenie cigariet

Nielenže cigaretový dym nevonia príliš vábne, obsahuje aj niekoľko látok, ktoré sú pre naše telo škodlivé. Čo sa však týka sexu, negatívne ho ovplyvňuje oxid uhoľnatý, ktorý znižuje okysličovanie krvi, tým pádom môže dôjsť k uzavretiu veľmi dôležitých ciev. V tomto prípade sú však v ohrození skôr muži ako ženy. Tento problém môže totiž viesť aj k problémom s erekciou a čo viac – znižuje plodnosť.

Sladkosti

Keď si občas zahrešíte s tabuľkou čokolády, nič sa nedeje. Ide skôr o prípady, keď si sladké doprajete vo veľkom množstve a to denne. Nielenže sa kilá rapídne zvyšujú, oslabujete si organizmus o veľa minerálnych látok ako je zinok, selén, draslík aj horčík.

A akonáhle v tele chýbajú niektoré látky či vitamíni, naše telo prestane správne fungovať. Preto sa radšej vyhýbajte sladeniu čaju a kávy a pite radšej vodu ako presladené malinovky.

Nezdravé tuky

Ak váš jedálniček nie je ukážkový a niekoľkokrát za týždeň si doprajete ťažké omáčky, lahodné, ale mastné zemiačiky a neodoláte ani fast foodu, zarábate si na celkom veľký problém.

Z tejto stravy, okrem rýchlo nabitej energie, nezískate vôbec nič. Nič zdravého, nič prospešného. Sú to všetko ťažké jedlá, ktoré zamestnajú vaše trávenie na niekoľko hodín, a vo výsledku ste unavení oveľa viac ako pred jedlom.

Alkohol

Občasný pohár dobrého vína ešte nikdy nikomu neuškodil. Lenže málokedy zostáva pri pár pohároch a človek dokáže rýchlo prekročiť svoju mieru.

Väčšina opitých ľudí buď nie je schopná akékoľvek sexuálne aktívy, a ak aj napriek tomu, väčšinou si túto skúsenosť ani neužijú. Samostatnou skupinkou sú alkoholici či alkoholičky. U týchto ľudí sa nadmerná konzumácia alkoholu prejavuje nielen po zdravotnej a fyzickej stránke, ale už aj po tej psychickej.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 23. júla 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.